TestimonialsDe coaching van Joeban heeft ervoor gezorgd dat ik mijn leven weer op de rit kreeg. Niet dat het nou zo slecht ging. Ik had een goede baan, geweldige man en twee lieve kinderen. Veel van mijn vrienden omschrijven mij als een jonge succesvolle vrouw. Alleen had ik toch een ander beeld van mijzelf. En dat zorgde voor de nodige problemen. Alhoewel ik me in mijn werk nog wel groot kon houden, had mijn gezin duidelijk te lijden. Ik had het gevoel niet de moeder te zijn die ik graag wilde zijn. Dit ontaarde in kattigheid, frustratie en onrust. Ik had een hoop excuses om vooral niet liefdevol te zijn en ik was aan het vluchten voor mijn eigen leven.

Een goede vriend van me zag dit allemaal zo aan en vertelde zijn goede ervaringen met Joeban. Eerst vond ik het niks, maar later dacht ik wat voor kwaad kan het doen?

De eerste sessie liep stroef. Ik voelde me niet vrij en behoorlijk bekeken. Ik had het gevoel met de billen bloot te gaan maar ergens luchtte het ook wel op. De sessies die volgden waren als een achtbaan. De ene keer helemaal geweldig, de andere keer kwam ik mezelf heel hard tegen. Joeban gaf me voldoende rust om dit proces aan te gaan. Hij zei de juiste dingen op het goede moment, zodat ik weer verder kwam. Zijn coaching was voor mij een soort speeltuin waarin ik gedachtes en gevoelens alle ruimte kon geven. Om vervolgens vol energie en liefde mijn echte leven weer te betreden.

De resultaten tot zover zijn; een nieuwe werkplek. 2 wereld reizen met mijn gezin. Kinderen die zeggen dat ze een vrolijke en lieve moeder hebben. Ook merk ik op dat relaties met vrienden en familie hechter zijn. Ik ben weer verliefd geworden op mijn man. Maar het allerbelangrijkste, ik voel me gelukkiger dan ooit. Als je me voor de coaching had gevraagd of dit ooit mogelijk was in mijn leven, dan was het antwoord; nee.

Inmiddels is mijn coaching traject ten einde en spreek ik Joeban af en toe per jaar omdat het geleerde te onderhouden. Ik heb er enorm veel baat bij en ik raad het iedereen aan.

Annelies van Vliet - Zelfstandig Ondernemer

------------------------------

De gesprekken met Joeban waren zeer prettig en effectief. Joeban is een heel prettig en toegankelijk persoon, en hij schiep een klimaat waarin alles bespreekbaar was. Hij is heel ervaren, luistert goed en observeert scherp, waardoor hij precies de juiste vragen stelt en rake speldenprikjes geeft. Doordat de gesprekken altijd al zo verhelderend waren en veel inzichten verschaften, gingen de gedragsveranderingen die ik wilde bereiken al bijna vanzelf. En voor de laatste stappen gaf hij praktische opdrachten, die inspirerend waren en daardoor goed uit te voeren. Ik beveel hem van harte aan.

Clara Janssen - Afdelingshoofd Gezondheidszorg

------------------------------

Ik heb Joeban als een zeer kundige en sympathieke coach ervaren. De gesprekken waren helder en duidelijk en hij nam ruim de tijd voor me. Hoewel ik als leek weinig over zijn vakkennis kan zeggen, kwam hij op mij over als iemand die weet waar hij het over heeft en kon hij zijn gedachtengoed helder verwoorden. Ik heb nu voor mezelf een stuk duidelijker welke kant ik op wil, dat ik in kleine stappen met duidelijke doelen moet denken en ik heb nu ook helder waar mijn interesses liggen. Joeban was erg betrokken, ook bij het proces van het schrijven van m'n scriptie en heeft me ook geholpen bij verschillende sollicitaties. Hij was prettig in de omgang en ik heb de gesprekken als zeer nuttig ervaren. Dat allemaal via Skype met een prima sfeer.

Erik Speelman - Student en Werkzoekende            

------------------------------

Joeban is scherp, geen blad voor zijn mond, constructief, hij laat je hard werken.

Situatieschets: Meer dan 15 jaar gewerkt maar ook nog zo'n 25 jaar te gaan. Leuke carrière gemaakt maar hoe ga ik de komende jaren invullen? Stel ik mijzelf wel de juiste vragen en geef ik mijzelf wel een eerlijk antwoord? Aan de hand van Joeban's coaching heb ik in een periode van 6 maanden en 4 sessies veel zelfkennis opgedaan en zelf mijn richting kunnen bepalen.

Ik ken Joeban nu bijna 5 jaar van diverse coachingstrajecten voor collega's en heb de positieve effecten ook bij hun van zeer nabij meegemaakt.


Petra Kuipers - Project Coördinator

------------------------------

Toen Joeban vorig jaar mijn coach werd, wist ik niet goed wat ik van de gesprekken moest verwachten. Het was een heel nieuw concept voor mij. Gelukkig klikte het direct tussen ons en was er een goede en vriendschappelijke sfeer.  Ik voelde mij direct op mijn gemak. Door zijn humor en vriendschappelijkheid durfde ik mezelf open te stellen voor verandering en emoties. De confrontatie aangaan met jezelf is niet makkelijk en in mijn geval was het heel erg zwaar, maar Joeban heeft mij er super in begeleidt.

Ik zat al jaren met een probleem wat een dagelijkse rol speelde in mijn leven. En na een paar lange sessies met Joeban ben ik hier overheen. Ik kon het zelf haast niet geloven, ik ben er gewoon echt vanaf! Ik ben veel dank aan hem verschuldigd voor zijn begeleiding, toewijding, liefde, wijsheid en vriendelijkheid. Dankzij hem leef ik mijn leven met meer vreugde en kwaliteit.

Manon de Rooij - ZZP'er

------------------------------

De eerste keer dat ik gecoacht werd heb ik als zeer verrassend en verlossend ervaren. Joeban is zeer professioneel, en ook af en toe hard als dit nodig is, precies wat ik nodig had om verder te kunnen gaan. Ik ben meer naar mijzelf gaan kijken, sterker geworden en zelfverzekerder. Ik heb nu meer zelfvertrouwen.

Joeban ziet en voelt vaak meteen waar mijn pijn of verkeerde overtuiging zit, dit is wel zo prettig zodat je in een korte tijd veel resultaat behaald, ook heb ik het gevoel overgehouden dat ik altijd op hem terug kan vallen.

Kortom een heel goede professionele coach om iedereen aan te raden.

Theo van den Berg - Accountant

------------------------------

Ik ben me nu veel bewuster van ingesleten patronen en een aantal overtuigingen, die niet altijd functioneel zijn. Ik probeer nu aannames te vermijden en verwachtingen te toetsen.

Joeban heeft een fijne persoonlijkheid die op een prettige manier met pragmatische oplossingen komt. Hij voelt mee en is confronterend op een constructieve manier.

Joris van Kampen - Manager Reisorganisatie

------------------------------

Door van oude overtuigingen los te komen, ervaar ik nu meer vrijheid en onafhankelijkheid. De gesprekken met Joeban hebben mij gestimuleerd om over mijzelf na te denken. Dit liet ik altijd achterwege door o.a. werkdruk en stress.

Ik laat me nu minder meeslepen door emoties en kan sneller de knop omzetten. Ik ben positiever gestemd en heb meer vertrouwen gekregen. Ook heb ik meer energie gekregen. Ik heb van Joeban geleerd me minder te laten beïnvloeden door mijn eigen aannames, daardoor heb ik de zaken scherper voor ogen. Ik ben zelfbewust geworden en geniet nu volop van mijn leven. En daar profiteert nu mijn hele omgeving van, werk en privé! Ik heb echt het gevoel dat ik buitengewoon kan zijn.

Marcel Op Het Broek - Consultant